توضیحات:
طرح توجیهی رستوران سنتی - طرح توجیهی رستوران سنتی pdf+ doc
رستوران ها امروزه جای خود را در زندگی ما باز کرده اند , بطوری که هر کدام از ما ساعاتی از وقت خود را برای صرف غذا و نوشیدنی مورد علاقه خود در رستوران ها صرف می کنیم.
بسیاری از افراد عاشق این هستند که غذای خود را در یک رستوران صرف کنند .
رستوران سنتی هم از جمله همین مکان هاست که افراد با توجه به طراحی و دکور داخلی که رستوران برای مشتریان خود تدارک می بیند تمایل دارند که غذای خود را در آنجا میل کنند.
اگر شما قصد راه اندازی یک رستوران سنتی را دارید لازم است که حتما قبل از هر کاری یک طرح توجیهی دقیق که همه اطلاعات لازم جهت احداث و راه اندازی رستوران سنتی را داشته باشد تهیه و مطالعه کنید تا با میزان سرمایه و هزینه های لازم برای رستوران بیشتر آشنا شوید.
هدف از اجرای این طرح احداث یک رستوران سنتی به مساحت 1000 متر مربع می باشد.
خلاصه گزارش طرح توجیهی احداث رستوران سنتی :
1-عنوان فعاليت: رستوران سنتی
2-ظرفيت : 150هزار مشتری در سال
3-مجري طرح: نام شما
4-محل اجرا : نام شهر شما
5-اشتغال طرح : 21 نفر
6-سرمايه ثابت طرح : 14126.24 میلیون ریال
7-سرمايه گذاري کل طرح : 15436.01میلیون ریال
8-ميزان زمين طرح : 1000
9-ميزان زمين بنا : 616 متر
10-ميزان تسهيلات مورد نياز : 9392.58میلیون ریال
11-نوع تسهيلات : وام
12-نقطه سربه سر توليد : 53.67
13-مدت برگشت سرمايه : 3.94
14-نرخ بازدهي سرمايه : 55.64
همه اطلاعات دقیق و ویرایش زمستان 95 هستند.
به شما این اطمینان را می دهیم که همه اطلاعاتی در فهرست لیست شده اند به طور کامل و دقیق در طرح آورده شده اند .
در صورتی که قصد دارید با این طرح برای احداث گلخانه وام بگیرید می توانید از این طرح استفاده کنید , فایل ورد (word) هم برای شما ارسال می شود و قابل ویرایش است و براحتی می توانید اطلاعات خود را جایگزین کنید.
ویدیو طراحی رستوران سنتی