طرح توجیهی آشپزخانه بیرون بر - طرح توجیهی کترینگ pdf جدید نگارش سال 95
اگر به کار آشپزخانه و تهیه غذا علاقه دارید می توانید برای خود یک آشپزخانه راه اندازی کنید و در آنجا به طبخ غذاهای مورد علاقه تان بپردازید .
آشپزخانه ها و غذاهای آماده امروزه نقش مهمی در تامین نیاز غذایی بسیاری افراد دارند .
بسیاری از شرکت ها و سازمان ها هسند که غذای مورد نیاز شان را از طریق همین آشپزخانه ها تامین می کنند.
کیفیت غذا (طعم و مزه) و قیمت غذا نقش مهمی در جذب مشتری دارد.
در آشپزخانه مرکزی باید بهداشت رعایت شود. همه تجهیزاتی که برای سرو و ارائه خدمات لازم است تهیه شود.
تفاوت کترینگ و تهیه غذا (آشپزخانه ) با رستوران
بین کترینگ ( آشپزخانه ) با رستوران تفاوت هایی وجود دارد که می توان این تفاوت ها را اینگونه نام برد:
1- ایمنی خوراکیها 2- تامین غذای شرکتهاو ارگانهای بزرگ 3- کیفیت 4- قیمت 5- مزه خوراکیها 6- مناسب ترین خوراکی ها به لحاظ بهداشتی به دلیل همین تفاوت ها فرایند تولید خوراکیهای کترینگ ها و تهیه غداها استانداردسازی شده است واستانداردها هر روز بهبود می یابند.
هزینه راه اندازی آشپزخانه بیرون بر
بطور کلی اگر بخواهیم هزینه راه اندازی آشپزخانه بیرون بر را محاسبه کنیم باید گفت هزینه ای که برای تامین زمین به مساحت 50 متر مربع نیاز است حدود 250 میلیون تومان نیاز است که البته بخواهیم زمین را خریداری کنیم.
شرایط تاسیس آشپزخانه
مهمترین موارد برای راه اندازی آشپزخانه انتخاب یک مکان مناسب , دومین مورد تهیه تجهیزات لازم برای آشپزخانه و مورد بعدب که بسیار مهم هم هست گرفتن جواز و پروانه کسب می باشد.
مسلما هزینه ها با توجه به حجم کار , شهر و ... متفاوت خواهد بود .
فهرست اطلاعات موجود در طرح توجیهی آشپزخانه بیرون بر ویرایش 95
5- نوع فعالیت یا محصولات تولیدی: طرح توجیهی آشپزخانه بیرون بر ویرایش 96
6- زمین:
7- ساختمان سازی
8- ماشین آلات و تجهیزات (مشخصات فنی آنها )
9- شرح مختصری از دانش فنی و روش تولید محصولات:
10- تاسیسات عمومی و تجهیزات با مشخصات فنی آنها:
11- وسایل حمل و نقل آشپزخانه بیرون بر
12- مواد اولیه و بسته بندی:
13- آب ،برق ،سوخت مصرفی:
14- برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری:
15- برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی :
16- برآورد هزینه ثابت:
–هزینه قبل از بهره برداری
*هزینه های تهیه طرح،مشاوره اخذ مجوز،حق ثبت قرارداد های بانکی
*(4 % هزینه سرمایه ای)
*هزینه آموزش پرسنل (2درصد کل حقوق سالانه)
*هزینه راه اندازی و تولید آزمایشی
* 15 روز هزینه های آب و برق وسوخت ،مواد اولیه ، حقوق و دستمزد
17- برآورد سرمایه در گردش:
18- نحوه سرمایه گذاری کل
19- برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
20- هزینه تولید سالیانه :
به عنوان مثال:
هزینه مواد اولیه و بسته بندی
هزینه حقوق و دستمزد
هزینه انرژی (آب، برق، سوخت)
هزینه تعمیرات و نگهداری
هزینه پیش بیینی نشده تولید(5 درصد اقلام بالا)
هزینه اداری و فروش (1درصد اقلام بالا)
هزینه تسهیلات مالی (6 درصد مقدار وام سرمایه ثابت)
21- قیمت تمام شده محصول:
22- قیمت فروش محصولات
23- محاسبه نقطه سر به سر
–درصد فروش در نقطه سربه سر
24- –سود و زیان ویژه (سود)
25- ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن:
26- ارزش افزوده نا خالص
27- کل سرمایه گذاری سرانه
28- نرخ بازدهی سرمایه:
29- دوره برگشت سرمایه
30- جدول باز پرداخت اقساط تسهیلات
شرح/سال
اصل اقسات بلند مدت…
کارمزد تسهیلات بلند مدت…