پیش فاکتور دریافت فایل
طرح توجیهی کارگاه شیرینی پزی-هزینه راه اندازی کارگاه شیرینی پزی
5373
10,000 تومان
.docx
188 کیلوبایت
توضیحات:


خلاصه طرح

مشخصات مجری ؛

مجری : شرکت / آقای /خانم :

1-زهرا غیاثوند 

2- فاطمه گودرزی

3- فاطمه رازانی

4-شبنم شمسیری

نوع شرکت : تولید کیک و شیرینی سرای عسل

نوع مجوز : رسمی

ظرفیت اسمی : 3

نوع طرح : تولید کیک و شیرینی 

    ( Business Plan )

 

مشخصات اعضاء حقوقی ؛

 

مدیر عامل :

 زهرا غیاثوند 

رئیس هیات مدیره :

فاطمه گودرزی

نایب رئیس هیات مدیره :

فاطمه رازانی

نائب رئیس هیئت مدیره:

 شبنم شمسیری

 

تولیدات ؛  کیک و شیرینی

نوع تولیدات : کیک و شیرینی معمولي

مواد اولیه : قند-آرد و شکر و تخم مرغ

زمین و ساختمان ؛

مساحت زمین : 200

سطح  زیربنا : 100

تعداد کارکنان:

تولیدی : 10

اداری و ستادی : 5

جمع : 15

نحوه تامین مواد اولیه و میزان آن ؛

داخلی : 200 (تن / کیلوگرم و...  )

خارجی : 40(تن / کیلوگرم و...  )

 

هزینه های ثابت و متغیر در حداکثر ظرفیت عملی 

هزینه های ثابت: 38

هزینه های متغیر: 92

کل هزینه های سالانه : 63706100 ریال

تاسیسات و انرژی ؛

توان برق : 20000کیلو وات

مصرف روزانه آب : 100لیتر

نوع سوخت : آب - برق  -گاز

میزان مصرف روزانه سوخت : 8000

سرمایه گذاری طرح ؛

سرمایه ثابت : 394

سرمایه در گردش : 6

سرمایه کل : 400

نحوه تامین منابع  ؛

سرمایه گذاری متقاضی : 70000000میلیون سرمایه گذاری بانک : 330000000 میلیون

تسهیلات بلند مدت : وام 5 ساله

تسهیلات کوتاه مدت : یک ساله

شاخصهای مالی و اقتصادی طرح  ؛

تولید در نقطه سر بسر :

درصد نقطه سر به سر=100×{(هزینه متغیر تولید-فروش)/هزینه ثابت تولید}

49/6%=100×{(2323/5-5100)÷1397}

میزان اشتغال طرح  ؛

مستقیم : 15 نفر

غیر مستقیم : 40نفر

 آدرس محل اجرای طرح :

 

تلفنهای ضروری تماس:

 

پاسخگویی به سؤالات:  

 

هدف از اجراء طرح :

هدف از اجرای این طرح و  این کسب کار اولاً سودآوری بهينه و همچنین رضایتمندی مشتریان از كيفيت و قيمت می باشد و برکناری رقبا و اینکه در بازار داخلی و خارجی حرف اول بزند .

 

 


1403/9/4 - تینافایل